OM OSS

Vi på LINE Furniture är ett framstående företag inom möbler, design och heminredning med en touch av internationell, modern lyxkänsla. Vi erbjuder över 100.000 produkter, allt från begagnade Outlet-varor till nya Luxury-modeller, till oslagbara priser och med design för alla smaker. Som ett aktivt import-, transport-, leverans- och serviceföretag strävar vi efter att ge människor möjlighet att skapa unika och exklusiva hemmiljöer utifrån sina egna önskemål.

Vi tror på trygga anställningar, mångfald och arbetsglädje. Grunden är en stark och positiv entreprenörskultur och vi strävar efter kundnöjdhet!

Idag har vi Showroom och butiker i Stockholm, Södertälje, Norsborg, Malmö, Löddeköpinge och även snart i Göteborg med leveranser till hela Sverige men även till andra storstäder i Skandinavien.

خط الأثاث - فاخر

ساعات العمل: الاثنين الأحد 10:00-19:00

لاين فيرنتشر - اوتليت

ساعات العمل: الاثنين الأحد 10:00-19:00

خط الأثاث - مالمو

ساعات العمل: الاثنين الأحد 10:00-19:00

خدمة العملاء لدينا رقمية 100% لأنه يجب التعامل مع كل شيء من خلال الإدارة وتسجيله. يمكنك دائمًا الاتصال بنا هنا من خلال الدردشة أو مراسلتنا عبر البريد الإلكتروني على Kundservice@LineFurniture.se وسنقوم بالرد عليك في أقرب وقت ممكن. نحن نرد على جميع رسائل البريد الإلكتروني في المقابل. شكرا لصبرك!

OM OSS