OM OSS

Vi på LINE Furniture är ett framstående företag inom möbler, design och heminredning med en touch av internationell, modern lyxkänsla. Vi erbjuder över 100.000 produkter, allt från begagnade Outlet-varor till nya Luxury-modeller, till oslagbara priser och med design för alla smaker. Som ett aktivt import-, transport-, leverans- och serviceföretag strävar vi efter att ge människor möjlighet att skapa unika och exklusiva hemmiljöer utifrån sina egna önskemål.

Vi tror på trygga anställningar, mångfald och arbetsglädje. Grunden är en stark och positiv entreprenörskultur och vi strävar efter kundnöjdhet!

Idag har vi Showroom och butiker i Stockholm, Södertälje, Norsborg, Malmö, Löddeköpinge och även snart i Göteborg med leveranser till hela Sverige men även till andra storstäder i Skandinavien.

Line Furniture - Luxury

Öppettider : Måndag Söndag 10:00-19:00

Line Furniture - Outlet

Öppettider : Måndag Söndag 10:00-19:00

Line Furniture - Malmö

Öppettider : Måndag Söndag 10:00-19:00

Vår kundtjänst är 100% digitalt eftersom allt måste hanteras genom administrationen och registreras. Du kan alltid kontakta oss här genom chatten eller maila oss på Kundservice@LineFurniture.se och vi kommer att svara dig så fort vi kan. Vi svarar på alla mail i tur och ordning. Tack för ditt tålamod!

OM OSS