OM OSS

Vi på LINE Furniture är ett framstående företag inom möbler, design och heminredning med en touch av internationell, modern lyxkänsla. Vi erbjuder över 100.000 produkter, allt från begagnade Outlet-varor till nya Luxury-modeller, till oslagbara priser och med design för alla smaker. Som ett aktivt import-, transport-, leverans- och serviceföretag strävar vi efter att ge människor möjlighet att skapa unika och exklusiva hemmiljöer utifrån sina egna önskemål.

Vi tror på trygga anställningar, mångfald och arbetsglädje. Grunden är en stark och positiv entreprenörskultur och vi strävar efter kundnöjdhet!

Idag har vi Showroom och butiker i Stockholm, Södertälje, Norsborg, Malmö, Löddeköpinge och även snart i Göteborg med leveranser till hela Sverige men även till andra storstäder i Skandinavien.

Line Mobilya - Lüks

Çalışma saatleri: Pazartesi Pazar 10:00-19:00

Line Mobilya - Outlet

Çalışma saatleri: Pazartesi Pazar 10:00-19:00

Line Mobilya - Malmö

Çalışma saatleri: Pazartesi Pazar 10:00-19:00

Müşteri hizmetlerimiz %100 dijitaldir çünkü her şeyin yönetim aracılığıyla ele alınması ve kaydedilmesi gerekir. Bizimle her zaman buradan sohbet yoluyla iletişime geçebilir veya Kundservice@LineFurniture.se adresinden bize e-posta gönderebilirsiniz; size mümkün olan en kısa sürede yanıt vereceğiz. Tüm e-postalara sırayla yanıt veriyoruz. Sabrınız için teşekkürler!

OM OSS