Tövbe formu

 

 

Namn:   Line Textile Möbler AB

Adress:   Kaserngatan 5 – 151 66 Almnäs

E-post:   Kundservice@LineOutlet.se

 

Företag

 

 

 

Kund

 

 

 

Namn     

 

Namn  2 (om ni är fler som gjort köpet)

 

Adress    

 

Telefonnummer  (*)

E-post (*)

 

Jag/Vi (*) meddelar härmed att jag/vi (*) frånträder mitt/vårt (*) köpeavtal avseende följande varor (*) / tjänster(*) 

Beställdes  (datum) (*)

Mottogs (datum)  (*)

Ort         

Datum    

Underskrift

 

Underskrift 2 (om ni är fler som gjort köpet)

 

(*) Stryk det som inte gäller.

Mall för ångerblankett. Tillhandahålls av Konsumentverket efter förordnande av regeringen. Innehållet är baserat på bilaga 1 i direktiv 2011/83/EU.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DISTANSAVTAL

 

 

Vid distansköp har Kunden har rätt att inom fjorton (14) dagar från avlämnandet enligt vald leverans utöva sin ångerrätt vid köp enligt lagen (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler.

 

Ångerrätten omfattar inte tilläggstjänster såsom leveranskostnader och montering av vara som har påbörjats på begäran av Kunden eller andra tilläggstjänster som har fullgjorts av LINE Furniture. Ångerrätten gäller inte varor som helt eller delvis har tillverkats enligt konsumentens anvisningar eller som helt eller delvis annars har fått en tydlig personlig prägel. För att utöva sin ångerrätt ska kunden meddela detta till LINE Furniture inom 14 dagar genom att använda anvisad e-postadress på orderbekräftelsen eller kvitto. Kunden ansvarar för att varan återlämnas till LINE Furnitures lager i Stockholm i ursprungligt skick och för returkostnaderna i samband med retur. Vid retur ska varan väsentligen vara fri från skador och andra fel. Originalemballage, förpackning och andra tillbehör måste medfölja varan vid retur till LINE Furniture. Kopia på orderbekräftelsen skall vara fastklistrad på varje förpackning.

 

Vid nyttjad ångerrätt vid distansavtal har vi en kostnad av cirka 7 000 kr inkl moms i returkostnader men kostnaden kan variera beroende på orderstorlek och andra påverkansfaktorer.

 

När Kunden utövar sin ångerrätt har LINE Furniture rätt till ersättning för förhöjda leveranskostnader till följd av Kundens val av leveransmetod och varans värdeminskning i den mån den beror på att konsumenten hanterat varan i större omfattning än som varit nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion. LINE Furniture har rätt till ersättning för utförda eller påbörjade tjänster på varan och andra tilläggstjänster till varan som Kunden har beställt.

Vid återbetalning tillämpar LINE Furniture samma betalmedel som Kunden använt. Återbetalning sker inom (45) dagar från att den returnerade varan mottagits av LINE Furniture. LINE Furniture har rätt att hålla inne del av betalning som ersätter uppkomma kostnader i samband med Kundens utövande av ångerrätten. Ångerrätt gäller endast privatpersoner.

 

Returadress: Kaserngatan 5 - 151 66 Almnäs

 

Line Mobilya - Lüks

Çalışma saatleri: Pazartesi Pazar 10:00-19:00

Line Mobilya - Outlet

Çalışma saatleri: Pazartesi Pazar 10:00-19:00

Line Mobilya - Malmö

Çalışma saatleri: Pazartesi Pazar 10:00-19:00

Müşteri hizmetlerimiz %100 dijitaldir çünkü her şeyin yönetim aracılığıyla ele alınması ve kaydedilmesi gerekir. Bizimle her zaman buradan sohbet yoluyla iletişime geçebilir veya Kundservice@LineFurniture.se adresinden bize e-posta gönderebilirsiniz; size mümkün olan en kısa sürede yanıt vereceğiz. Tüm e-postalara sırayla yanıt veriyoruz. Sabrınız için teşekkürler!

Tövbe formu